Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen zoekt BIM-engineers

Voor de vestiging Middelburg (fulltime)*

Wat je moet weten over ons

Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen is een ervaren architectenbureau dat werkzaam is binnen verschillende disciplines. Denk hierbij aan onderwijs, overheid, (non-)profit en erfgoed. Met elkaar werken we aan mooie projecten. We dagen elkaar uit bij ieder project weer nieuwe ideeën in te brengen. Circulair Bouwen is een belangrijk thema voor ons. We willen met ons hele team een steentje bijdragen aan een duurzame wereld.

Hoe ziet een werkdag van een BIM-engineer bij Rothuizen eruit?

Het belooft een drukke dag te worden vandaag. Er staat een nieuw project op de planning. Om 8.30 staat een bespreking ingepland met één van onze architecten die een ontwerp heeft gemaakt voor een nieuw gebouw voor een opleidingsinstituut. Met de architect neem je alle ideeën en tekeningen voor dit nieuwe ontwerp grondig door. Wanneer de plannen zijn doorgenomen, kan je aan de slag met het opzetten van het Bouw Informatie Model (BIM).

Je kunt met alle informatie die je hebt inmiddels ook al een afspraak inplannen met de constructeur en installatie-adviseur om ze te briefen.

In de middag heb je controlewerkzaamheden ingepland voor een project dat in de afrondingsfase zit. Je vraagt aan één van je collega BIM-ers of hij even mee wil kijken. Je pleegt nog een telefoontje met één van de comakers voor dit project.

Geregeld bezoek je aan het einde van een werkdag met alle collega’s een door Rothuizen opgeleverd project. Je collega praat iedereen bij over het verloop van dit project en je sluit de dag af met een gezellige borrel.

Wil je ons team graag komen versterken?

Van onze BIM-engineers vragen we:

  • Bouwtechnische opleiding op minimaal Hbo-niveau
  • Ervaring met Revit is een pré
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden

Wat wij jou bieden

  • Uitdagende projecten
  • Inspirerende werkomgeving in een groeiende organisatie
  • Kennisrijke omgeving waar je veel zult leren en kunt groeien
  • Goede sfeer
  • Een meerdaagse BIM-cursus wanneer nodig
  • Marktconform salaris
  • Gedegen pakket arbeidsvoorwaarden

*Parttime dienstverband is bespreekbaar

Solliciteren?

Overtuig ons van jouw kwaliteiten en we nodigen je graag uit voor een gesprek. Mail je CV en motivatie naar Irene Gijlstra (gir@rdh.eu). Voor meer informatie kun je ons ook altijd telefonisch bereiken via 0118-653 759.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.