Rothuizen BouwMeesterPro zoekt een Projectmanager

 

Waar wij voor staan

De BouwMeesterPro-methode is een unieke wijze van ontwerpen en realiseren, ontwikkeld door Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen. Bij BouwMeesterPro wordt er nauw samengewerkt met de architecten van Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen. We streven naar duurzaam en circulair bouwen en staan altijd open voor nieuwe ontwikkelingen.

In onze aanpak wordt op volledig transparante wijze een gebouw met een optimale prijs-kwaliteitverhouding gerealiseerd. De architect heeft daarin een centrale positie om het concept van de bouwopgave te bewaken en is risicodragend verantwoordelijk voor ontwerp, engineering en uitvoering.

 

Onze projecten

Projecten die we bij BouwMeesterPro realiseren, bevinden zich in verschillende sectoren, denk hierbij aan onderwijs, (non-)profit organisaties en erfgoed. Dit betekent een grote diversiteit aan derde partijen. Om een beeld te krijgen van onze projecten verwijzen we je graag naar onze website: www.bouwmeester.pro/#projecten

 

Wat we van jou vragen

  • Afgeronde technische opleiding op minimaal Hbo-niveau;
  • Relevante werkervaring (minimaal 5 jaar);
  • Kennis en inzicht in het totale bouwproces;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

 

Wat wij jou bieden

Jouw toekomstige werkzaamheden bestaan uit uitdagende projecten waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat aan de slag met een enthousiast en gezellig team waarbij je samen elk project van begin tot eind optimaal laat verlopen. Je harde werken wordt beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder zijn samenwerken en een open onderlinge communicatie belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie.

 

Nieuwsgierig?

Kijk gerust eens wat rond op onze sites: www.bouwmeester.pro of www.rothuizen-architecten.nl voor wat meer achtergrondinformatie van onze organisatie. En voor het geval dat je echt niet kan wachten, kan je ook alvast onze medewerkers opzoeken op de site.

 

Enthousiast?

Overtuig ons van jouw kwaliteiten en we nodigen je graag uit voor een gesprek. Mail je cv en een korte motivatie naar Irene Gijlstra, gir@rothuizen.eu. Uiteraard kun je ons ook bellen op 0118-653 759.