Rothuizen BouwMeesterPro zoekt een Projectmanager

Voor de vestiging Breda

 

Rothuizen BouwMeesterPro realiseert als bouwend architect, risicodragend voor tijd, geld, kwaliteit en proces een gebouw met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Rothuizen BouwMeesterPro is met Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen werkzaam binnen verschillende disciplines. Denk hierbij aan onderwijs, overheid, (non-)profit en erfgoed. Met elkaar werken we aan mooie projecten. We dagen elkaar uit bij ieder project weer nieuwe ideeën in te brengen. Circulair Bouwen is een belangrijk thema voor ons. We willen met ons hele team een steentje bijdragen aan een duurzame wereld.

Hoe ziet een werkdag van een projectmanager bij BouwMeesterPro eruit?

Je begint je dag met het controleren van je e-mails. Je bent benieuwd wat de dag gaat brengen. Dat kan namelijk altijd anders zijn. Je loopt langs een aantal collega’s om te vragen over een update over de lopende projecten zodat je kunt controleren of alles nog volgens planning en budget verloopt.

Je hebt overleg met één van onze architecten voor een nieuw project. Als projectmanager is het belangrijk dat je alle informatie hebt voordat je een project oppakt. Niet alleen de praktische zaken zoals budget en deadlines; kwaliteit en duurzaamheid is minstens zo belangrijk. Wanneer je alle informatie hebt, kan je starten met het opmaken van een planning, collega’s informeren en de contacten leggen met derde partijen.

’s-Middags heb je op de bouwlocatie als voorzitter een bouwvergadering met de ketenpartners.

Geregeld bezoek je aan het einde van een werkdag met alle collega’s een door Rothuizen opgeleverd project. Je collega praat iedereen bij over het verloop van dit project en je sluit de dag af met een gezellige borrel.

Wat wordt er verwacht van een projectmanager bij BouwMeesterPro

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van het project, vanaf de start tot en met de oplevering. Je stuurt alle bij het project betrokken medewerkers en partijen aan, zowel intern als extern. Je bewaakt de kwaliteit aan de hand van de vastgelegde uitgangspunten en criteria. Je bewaakt en stuurt op het projectbudget en interne kosten. Je coördineert alle betrokken disciplines en stuurt aan op tijdige levering van informatie.

Wil je ons team graag komen versterken?

Van onze projectmanagers vragen we:

 • Afgeronde technische opleiding op minimaal Hbo-niveau
 • Relevante werkervaring (minimaal 5 jaar)
 • Kennis en inzicht in het totale bouwproces
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden

 

Wat wij jou bieden

 •  Uitdagende projecten
 • Diverse en dynamische functie
 • Inspirerende werkomgeving in een groeiende organisatie
 • Kennisrijke omgeving
 • Goede sfeer
 • Marktconform salaris
 • Gedegen pakket arbeidsvoorwaarden

 

Solliciteren?

Overtuig ons van jouw kwaliteiten en we nodigen je graag uit voor een gesprek. Mail je CV en motivatie naar Irene Gijlstra (gir@rdh.eu).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.