Rothuizen zoekt een ervaren architect

Bezit je een creatief brein, heb je een inspirerende kijk op architectuur en heb je kennis van detailleren en circulair bouwen? Dan ben jij misschien wel dé ideale kandidaat!

Wie wij zijn

Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen is al bijna 90 jaar bezig met het bouwen en vormgeven van een mooiere wereld. Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen bestaat uit ongeveer 30 medewerkers verspreidt over de vestigingen Breda en Middelburg.

Vanuit een maatschappelijke betrokkenheid zoeken we naar passende oplossingen die niet alleen nu, maar ook in de toekomst van betekenis zijn. We geloven in een aanpak waarbij disciplines elkaar aanvullen en versterken. Als bouwende architect, één van de weinige in Nederland, garanderen wij kwaliteit in combinatie met transparantie en zekerheid.

We staan als organisatie voorop in de circulaire bouwwereld. En we hebben jou nodig om ons team in Breda te komen versterken.

Wie wij zoeken

We zijn op zoek naar een ervaren architect die binnen ons team zelfstandig projecten kan oppakken: van schets tot technisch ontwerp. Je hebt ervaring in communiceren met externe adviseurs en opdrachtgevers. Je vindt het leuk om een ontwerp tot in detail uit te werken, waarbij je jouw collega’s gebruikt als sparring-partners. Flexibiliteit en oplossingsgericht werken zijn twee van jouw goede eigenschappen en daarnaast ben je een ondernemend en inspirerend type. Het opbouwen van een eigen netwerk hoort vanzelfsprekend ook bij je ontwikkeling als architect.

Wat we van jou vragen

  • Afgeronde opleiding TU Bouwkunde inclusief de Beroepservaringsperiode of de Academie voor Bouwkunst;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als architect/ assistent ontwerper;
  • Ervaring en affiniteit met Revit en presentatieprogramma’s;
  • Kennis van AutoCad en Rhino is een pré;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Organisatorisch vermogen.

Wat we jou bieden

Je komt terecht in een enthousiast en gezellig team met prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen ons ambitieus bedrijf en je kan van grote betekenis zijn voor Rothuizen, maar ook voor de wereld om ons heen.

Nieuwsgierig?

Kijk gerust eens wat rond op onze site: www.rothuizen-architecten.nl voor een greep uit onze projecten en wat meer achtergrondinformatie over onze organisatie. En voor het geval dat je echt niet kan wachten, kan je ook alvast onze medewerkers opzoeken op de site.

Enthousiast?

Overtuig ons van jouw kwaliteiten en we nodigen je graag uit voor een gesprek. Mail je CV en een korte motivatie naar Irene Gijlstra, gir@rdh.eu. Uiteraard kun je ons ook bellen op  0118-653 759