Nieuws

Artikel over het JRCZ in Industriebouw oktober 13, 2022

In het September 2022 nummer van IndustrieBouw aandacht voor de nieuwbouw van het Joint Research Center in Middelburg. Een nieuwbouw gerealiseerd door Rothuizen BouwMeesterPro, naar het ontwerp van Rothuizen Architecten en Adviseurs. Binnen de BouwMeesterPro-methode is het gehele project opgedeeld in verschillende percelen. Per perceel is een specialistische partij aangesteld. Zo heeft Bouwbedrijf Schrijver de percelen casco, gevel en afbouw voor haar rekening genomen en is Croonwolter&dros verantwoordelijk voor E&W installaties. Algehele coördinatie is in handen van BouwMeesterPro en middels een transparant proces wordt de opdrachtgever HZ UAS, continue geïnformeerd. Het gehele project is, onder leiding van BouwMeesterPro, in BIM opgezet, wat zijn grote waarde bewijst voor de coördinatie en afstemming van de verschillende partijen tijdens de uitvoering.

 

Trots op de realisatie van dit complexe innovatieve en inspirerende onderzoekslaboratorium waar studenten, onderzoekers, bedrijven en overheid nauw gaan samenwerken.

Trots op alle partijen die hun specialisme meebrengen en allemaal hun beste beentje voor zetten om gezamenlijk tot een schitterend eindresultaat te komen.

Trots op de werking van de BouwMeesterPro-methode die het mogelijk maakt om dit gehele proces in goede banen te leiden voor alle betrokken partijen!

 

Hier lees je het artikel over het Joint Research Center