Over Rothuizen

Bij Rothuizen werken wij aan projecten die toekomstbestendig zijn, waarbij functionaliteit en duurzaamheid samenkomen. De ruimtelijke en maatschappelijke omgeving waarbinnen het ontwerp dient te functioneren, staat centraal. Daarbij zorgen we voor draagvlak bij de gebruiker, de opdrachtgever én de maatschappij. Door het enthousiasme en de frisse blik van onze aanstormende talenten te combineren met de kennis van onze ervaren professionals leveren wij al meer dan 90 jaar topkwaliteit.

Historie

Rothuizen is in 1930 opgericht door Arend Rothuizen in Middelburg. In 1942 ging het bureau samen met dat van architect Piet ‘t Hooft uit Goes. Door een fusie begin jaren negentig is Rothuizen van Doorn ’t Hooft (RDH) ontstaan. Inmiddels is Rothuizen uitgegroeid tot een van de grootste architecten- en stedenbouwkundige bureaus in Zuid-West Nederland met vestigingen in Middelburg en Breda.

 

Lidmaatschappen

Rothuizen Architecten en Adviseurs is aangesloten bij een aantal verenigingen en brancheorganisaties, die er naar streven de kwaliteit van de dienstverlening op een zo hoog mogelijk peil te houden. Het zijn:

  • BNA (Bond Nederlandse Architecten)
  • VNO NCW Brabant Zeeland
  • Stichting Passief Bouwen
  • VAWR (Vereniging van Architecten Werkzaam in de Restauratie)
  • VBR (Vereniging voor Bouwrecht)