Nieuws

COVID-19 maart 17, 2020

Het zal u niet zijn ontgaan dat de Nederlandse regering sinds afgelopen donderdag verdergaande maatregelen heeft getroffen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Tot eind maart zijn openbare en culturele instellingen gesloten, worden evenementen afgelast en wordt mensen gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken.

Achter de schermen heeft Rothuizen de afgelopen dagen hard gewerkt aan het treffen van voorbereidingen. Daardoor konden we vanaf gisteren zonder problemen met het gehele bureau overstappen op grootschalig thuiswerken.

Dit maakt dat onze medewerkers de komende weken met eenzelfde intensiteit aan onze projecten werken, deadlines halen en online kunnen vergaderingen. Daar waar onze fysieke aanwezigheid noodzakelijk is zullen wij zorgen dat we de vereiste voorzorgsmaatregelen treffen en zorgvuldig de veiligheidsrichtlijnen op locatie volgen.

Wij hopen dat wij zo snel mogelijk weer live samen om tafel kunnen zitten. Tot die tijd werken wij vanuit Breda en Middelburg mee aan het volgen van de landelijke richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.