Nieuws

Fase 1 Bossche Vakschool opgeleverd november 7, 2022

Vandaag staan alle instructielokalen, leerpleinen, (installatie-)techniekonderwijs en de aula te ‘shinen’ om de leerlingen van de Bossche Vakschool te verwelkomen.

Komende tijd zal het bestaande gebouw verder worden gesloopt, waardoor de nieuwbouw zichtbaar wordt voor heel ‘s-Hertogenbosch. Vervolgens worden de ‘waaiers’ met de instructiekeukens, het restaurant Tasty en motor- en voertuigen techniek gebouwd, deze worden na de zomer in gebruik genomen.

Afgelopen donderdag is de sleutel van fase 1 officieel overhandigd aan de school en haar fantastische team van betrokken docenten. Samen met het team, Van de Laar, ZRI en Klictet hebben we het ontwerp vanaf de eerste visiepresentatie vervolmaakt tot wat het nu is! Peters Bouw en Onderhoud heeft het mogelijk gemaakt om onderwijs te geven naast de bouwplaats en het geheel met aandacht voor detail gerealiseerd. De houten constructie, houten akoestische wandafwerking, de ruimtelijkheid, de leerpleinen én doorkijkjes maken het tot dé school voor slimme handen!

Mede mogelijk gemaakt door:

Hevo
OMO
Klictet Advies B.V.
Advies- en Ingenieursbureau Van de Laar B.V.
ZRI
Gabriels elektro b.v.
Willems Uden technische installaties
Centraal bureau bouwbegeleiding B.V.
BBC Bouwmanagement B.V