An Noer School An Noer School Alphen aan den Rijn

In juni 2012 heeft de combinatie Rinus Roovers Architect en Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen de Europese architectenselectie gewonnen voor een combinatie van een multifunctionele accommodatie met evenementenplein.

“De nieuwe school bestaat uit 15 groepen en is uitbreidbaar met 4 groepen op de verdieping. De gymzaal is volledig afzonderlijk afsluitbaar en dus ook apart verhuurbaar. Het ontwerp is door deze basisopzet flexibel en multifunctioneel.” (Rinus Roovers)

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen de opdracht gegeven voor het maken van het projectboek voor de An Noer school. Het projectboek dient als kader voor het verder ontwerpen en uitvoeren van dit project op basis van de principes van de BouwMeesterProMethode.

Specificaties

Plaats Alphen aan den Rijn
Opdrachtgever Gemeente Alphen aan den Rijn
Realisatie Juni 2017
Projectteam Dick Schuit, Arnold Bolders, Sven de Kam, Adri Alewijnse